Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői hősi halottról is megemlékeztek a rendőrség igazgatási központjában

2019-11-01 10:06:32

Halottak napja alkalmából – október utolsó napján – a rendőrség hősi- és szolgálati halottaira emlékezett a Rendőrségi Igazgatási Központban. Az 1989. október 23-át követően hősi halottá nyilvánított rendőrök emléktáblájánál tartott megemlékezésen dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes az Országos Rendőr-főkapitányság nevében és dr. Gyurosovics József László rendőr dandártábornok, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a Főkapitányi Klub nevében helyezte el a megemlékezés koszorúját.

Virágokkal, mécsesekkel és koszorúkkal fejezték ki tiszteletüket a hősi halottak és a szolgálatteljesítés közben elhunyt munkatársak előtt a szakszervezetek képviselői, valamint a megjelent hozzátartozók is.


A 2009-ben felavatott táblán tizenegy hősi halált halt rendőr neve olvasható. Sajnálatos módon köztük van a Gödöllői Rendőrkapitányságon szolgálatot teljesített Kiss Tamás posztumusz rendőr hadnagy (1980-2001), aki 2001. július 28-án, Dány belterületén kívánt intézkedés alá vonni egy személygépkocsit, aminek vezetője nem állt meg a rendőri karjelzésnek, eközben a járművel elgázolta a járőrt. A 21 éves rendőr az elszenvedett sérülésekbe a helyszínen belehalt. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online