Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kolozs Csaba: Gödöllő a változásra szavazott!

2019-10-15 10:48:20

Az önkormányzati éra 1990 óta tartó gödöllői történetében 29 évet kellett arra várni, hogy valaki olyan közel kerüljön Gémesi György polgármester eredményéhez, mint tette azt október 13-án Kolozs Csaba. A Fidesz-KDNP jelöltje 549 szavazattal maradt el a lokálpatrióta klubos vezértől, ami százalékban kifejezve 3,67-es hátrányt jelentett. Gyorselemzés a képviselőtestület új tagjával, aki egyike az összesen hét mandátumot szerzett, az egyéni körzeteket tekintve a gödöllői választást megnyerő pártszövetség városi ügyekben a következő öt évben döntéshozó frakciójának.

- Miként értékeli a választás eredményét?

- Köszönöm minden gödöllőinek, hogy éltek szavazati jogukkal, köszönjük a támogatásukat! A Gödöllőn változást akarók többséget alkottak! A választás eredményeként a képviselőtestületben többségben vannak azok, akik új irányt kívánnak szabni a városnak! Nagyot dolgoztunk mindannyian ezért. Óriási küzdelem volt, hogy a közel 30 éve meglévő viszonyokat megpróbáljuk Gödöllő és a gödöllőiek érdekében megváltoztatni.

- Az előzetes várakozásnak megfelelően szerepeltek, netán annál jobban vagy rosszabbul?
- Az első jelentős lépést megtettük Gödöllő jövője érdekében, és folytatni kell azt a megújítási folyamatot, amit most elkezdtünk. Büszke vagyok arra, hogy képviselőjelöltjeimmel mi megkérdeztük a gödöllőiek véleményét és vissza akartuk állítani a szolgáló városvezetés intézményét. Nagyon szoros választási eredmény született. Köszönet érte mindenkinek, aki a szövetség mellett volt és önzetlenül, érdekek nélkül támogattak minket abban, hogy Gödöllő egy jobb és élhetőbb város legyen. Megható volt átérezni azt az összefogást, ami a gyermekektől egészen az idősebbekig formálódott. A tekintetek, a kézfogások, a buzdítások itt vannak velünk, ez ad majd nekünk erőt az elkövetkező időszakra is, amikor szeretett városunk jövője érdekében mindent meg kell tennünk! Mindent, hiszen Gödöllő a változásra szavazott! Gratulálok a képviselőjelöltjeimnek, akik a 10 körzetből 6 helyen győztek, és egy további hellyel heten képviselhetjük a gödöllőiek által alkotott programot.


- Mi volt a legfőbb oka a sikernek/kudarcnak? Hogyan tovább?

- Egyik oldalról nézve ez egy óriási siker, hiszen a gödöllőiek soha nem látott mértékben a változásra szavaztak és a változás lehetőségét a Szövetség Gödöllőért csapat testesítette meg. Viszont az is tény, hogy mi építkezésre készültünk és nem valami ellen, hanem valamiért, Gödöllőért és a gödöllőiekért akartunk tenni, amit úgy néz ki, hogy a testület összetétele miatt nehezebb lesz valóra váltani. Képviselőtársaimmal azon leszünk, hogy azt a programot, amit támogattak a gödöllőiek – bár, nem tűnik könnyűnek, és ha kell, szemben a régi-új polgármester akaratával – képviseljük, folyamatosan tájékoztatva a helyi polgárokat. Hiszen a gödöllőieknek joga van megtudniuk azt, hogy mit, miért tesz a város vezetése, illetve, hogy az általuk támogatott programpontok megvalósulása hogyan halad. A gödöllőiek programjából, aminek képviseletét vállaltuk, értékeinkből, elkötelezettségünkből nem engedünk, ezért a jövőben is kiállunk, ennek érvényre jutásáért mindent meg kell tennünk!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online