Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem jutottak döntésre a Gödöllő – Maglód focimeccsen

2019-10-12 17:53:46

Az előzetesen nem igazán kalkulált csomádi vereség után a Maglód ellen próbálta meg kiköszörüli a csorbát a gödöllői tizenegy. A célként kitűzött győzelem elérése érdekében harciasabban terelte a játékszert Pozder Nenad csapata a mérkőzés kezdetén. A hazai „nyomás” – két, keresztlécen megpattanó lövés után – a 20. percben egy góllal érett vezetéssé. Maródi György (képen jobbra, kék felsőben) úgy talált be a maglódi kapuba, hogy csapattársát előtte fellökték a tizenhatoson belül, ám a játékvezető előnyszabályt alkalmazott, és a hálóban landolt labda láttán arra az elhatározásra jutott, hogy nem kell büntetőt ítélnie.

A bekapott gólt követően magasabb fordulatszámra kapcsoltak a vendégek, akik a 38. percben a bal oldalon végigvitt támadásból egyenlítettek, méghozzá úgy, hogy a gödöllői kapu elé élesen belőtt bőrgolyó a második vonalban érkező játékos elé került, és Lukács Bálint nem tette meg azt a szívességet, hogy hibázzon.

Annak ellenére, hogy a mérkőzés hátralévő részében mindkét csapat látványos, ám sok szabálytalan megmozdulással tűzdelt erőbedobással küzdött a második gól eléréséért, az eredményességgel egyikük sem kötött szoros barátságot. Hazai részről Mudroch Mendel lehetett volna a nyerőember, ám a bal szélen fel-felbukkanó támadó két lehetőséget is kihasználatlanul hagyott, miközben a fehér felsőben játszó maglódiak egy távoli, de a gödöllői kaput elkerülő bombaerős lövéssel álltak a legközelebb a gólszerzéshez.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 9. forduló:
Gödöllői SK – Maglódi TC 1-1
(1-1)
Gödöllői gól: Maródi György.
A Gödöllői SK csapata 11 ponttal, 16-14-es gólkülönbséggel a tabella 9. helyén áll. Következik: Vecsési FC – Gödöllői SK október 19., szombat 14 óra.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 9. forduló:
Nagykőrösi Kinizsi SE II. – Gödöllői EAC-FISE 1-3
(0-1)
Gödöllői góllövők: Portella Bálint (2), Busai Bence.
A GEAC együttese 9 ponttal, 16-27-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 12. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online