Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Addig készítették elő a gödöllői polgármester-jelölti vitát, amíg elmaradt…

2019-10-11 15:02:57

Emlékezetes, és hírportálunk is beszámolt arról, hogy október 4-én Gémesi György vitára hívta Kolozs Csabát, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltjét, amire a kihívott úgy reagált: az ultimátum helyett minden polgármester-jelöltnek ott a helye az asztalnál.

Ezt követően az érintettek kijelölték azokat a személyeket, akik az esetleges vita feltételeiről tárgyalnak, és az egyeztetés időpontját október 8-án 16 órára tűzték ki. Az összejövetel azonban nem valósult meg, mert a Lokálpatrióta Klub megbízottjai – hivatkozva, többek között, az aznap esti kampányzáró rendezvényükre – nem tudtak részt venni azon, így az előkészítő megbeszélés új időpontjául a felek október 9., szerda 18 órát jelölték meg.
Ekkor már összejött a találkozás, ám a mintegy négy és félórás egyezkedés egyetlen kézzelfogható eredménye az lett, hogy október 10-én, csütörtökön 13 órától folytatódik a tárgyalás.

Azonban újabb csavar került a történetbe, miután az egyik érdekelt, Kovács Barnabás az alábbi posztot tette közzé a közösségi oldalon:
Tegnap este hattól fél tizenegyig „egyeztettünk” a polgármester-jelölti vitáról, majd megállapodtunk, hogy ma egykor folytatjuk. A mai 13 órára megbeszélt egyeztetés HELYETT 10 óra 25 perckor ezt az email kaptam a szervezőktől. Nem jut eszembe más jelző erre az egészre: szánalmas!
Kedves Felek! Előre nem látható teendők miatt a mai megbeszélésünket 19 órára kell halasztanunk, hogy azon mindannyian részt tudjunk venni!


Kisvártatva egy másik közösségi oldalon pedig ez a közlemény volt olvasható:
A tegnapi napon megkezdődött a négyoldalú tárgyalás a polgármester-jelölti vita előkészítéséről. A hosszú tárgyalás végén a felek megállapodtak, hogy a tanácskozás befejezését a mai napra (október 10.) halasztják. Az eredetileg tervezett 13 órai találkozót előre nem látott körülmények miatt 19 órára módosítottuk.

A halmozottan módosított időpontban lezajlott egyeztetésről egy ideig hírzárlat volt, majd október 11-én, a délutáni órákban az ide kattintva olvasható, úgynevezett, négyjelölti közös nyilatkozat jutott el hírportálunkhoz. Reméljük, minden érhető…


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online