Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kolozs Csaba ultimátumnak nevezte Gémesi György vitára szóló invitálását

2019-10-07 08:15:44

Október 4-én, a főtéren található világbéke gong előtt állva hívta nyilvános vitára Gémesi György Kolozs Csabát, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltjét. Gémesi azért kezdeményezte a verbális találkozást, mert az elmúlt hetekben több, nem valós és megtévesztő állítás hangzott el kormánypárti riválisa és a mögötte álló kampánypropaganda részéről. Időpontként október 8-át, keddet és a 19 órás kezdést jelölte meg Gémesi, aki a Művészetek Háza Gödöllő épületét választotta helyszínnek. Javaslata arról szólt, hogy a felek egyaránt 30-30 percben kérdezhetnek egymástól, a moderátor csupán az időt méri.

Három nappal később Kolozs Csaba reagált a kihívásra. Méghozzá, ezekkel a szavakkal:
Gémesi úr! A pénteki napon ultimátummal szólított engem vitába. Ultimátummal, hisz előzetes tárgyalás nélkül, nagy nyilvánosság előtt, előre kialakított egyoldalú feltételeit szétkürtölte a világnak.
Nekem minden gödöllői polgár véleménye fontos, ezért minden polgármester-jelöltnek ott a helye az asztalnál.
Ezért vállalom, hogy megszervezem, hogy mind a négy polgármester-jelölt azonos feltételek mellett mondhassa el véleményét Gödöllő jelenlegi helyzetéről, és tájékoztassa a jelenlévőket programjának főbb pontjairól, mert ez így tisztességes. Gödöllőnek van választása!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online