Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mázlis góllal vitt el három pontot Gödöllőről a Nagykőrös

2019-09-28 18:31:45

Nem túlzás azt állítani, hogy a forduló rangadóját játszották Gödöllőn, a Táncsics Mihály úti sportcentrumban. A listavezető látogatott az utolsó két meccsét megnyerő, egyre jobb formába lendülő 6. helyezetthez.

Vehemensen kezdték a találkozót a vendégek, ám támadásaik inkább látványosak, semmint hatékonyak voltak. Az első negyedóra elteltével kiegyenlítettebbé vált a játék képe, és nem volt könnyű megjósolni, melyik csapat talál be először. Nos, a 34. percben ezt is megtudtuk, mivel a nagykőrösiek egy szabadrúgásból jutottak vezetéshez, úgy, hogy a labda a sorfalon megpattanva irányt változtatott, amit a gödöllői kapus, Hesz György nem tudott lereagálni. Mázli!
A második félidőben a kékben játszó gödöllői legénység megpróbált mindent elkövetni, hogy egyenlítsen, törekvéseik azonban – azzal együtt, hogy a felhősödés miatt a 60. perctől a világítást is be kellett kapcsolni – túlságosan vérszegénynek bizonyultak ahhoz, hogy Pozder Nenad csapata pontot mentsen. Más kérdés, hogy a mérkőzés összképe alapján erre rászolgáltak volna a hazaiak.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 7. forduló:
Gödöllői SK – Nagykőrösi Kinizsi SE 0-1
(0-1)
A Gödöllői SK csapata 10 ponttal, 14-10-es gólkülönbséggel a tabella 7. helyén áll. Következik: CSO-KI Sport Kisnémedi – Gödöllői SK október 5., szombat 15 óra.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 7. forduló:
Sülysápi SE – Gödöllői EAC-FISE 3-2
(1-0)
Gödöllői góllövők: Mobida Maimela Maxwell, Szűcs Bálint (öngól).
A GEAC együttese 6 ponttal, 11-22-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 14. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online