Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Toborzásba kezd a Gödöllői Jégkorong Sportegyesület

2019-09-24 17:24:12

Amint arról hírportálunk is beszámolt, nemrégiben megalakult a Gödöllői Jégkorong Sportegyesület, amelynek illetékesei toborzót hirdettek az alábbi helyszíneken és időpontokban:

• Szeptember 30., hétfő 17 óra: Szent Imre Katolikus Általános Iskola - Gödöllő
• Október 1., kedd 17 óra: Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola - Isaszeg
• Október 7., hétfő 17 óra: Erkel Ferenc Általános Iskola - Gödöllő
• Október 8., kedd 17 óra: Damjanich János Általános Iskola - Gödöllő
• Október 14., hétfő 17 óra: Damjanich János Általános Iskola - Isaszeg
• Október 15., kedd 17 óra: Hétszínvirág Óvoda - Isaszeg


Fontos megemlíteni, hogy a versenysportban gondolkodó gödöllői nagycsoportos óvodások és alsó tagozatos iskolások (fiúk és lányok egyaránt) szüleit – amennyiben gyermekük nem a felsorolt intézmények valamelyikébe jár –, valamint a tömegsport-jelleg iránt érdeklődőket (tinédzserek, lelkes apukák) a szeptember 30-i, Szent Imre iskolai toborzóra várják.

A regisztrációval kezdődő eseményeken – a meghívott edzők és játékosok közreműködésével – bemutatkozik sportegyesület. Az érdeklődők bepillantást nyerhetnek az edzéstervekbe, valamint az infrastrukturális háttér részleteibe. Tájékoztatást kapnak a költségekről, majd szabadon kérdezhetnek az egyesület képviselőitől. Ráadásul, a regisztráltak közül a szerencsések ajándéktárgyakhoz, illetve jégkorongmérkőzésre szóló jegyekkel gazdagodhatnak.

Tanulj meg korcsolyázni, próbáld ki a jégkorongot, mint sportot! – hirdeti a Gödöllői Jégkorong Sportegyesület, mondván: a jégsport – amellett, hogy élvezetes – jelentős jótékony élettani hatásokkal is bír. A korcsolyázás kiváló kardió-, kondicionáló (erősítő) hatású, segít a jobb-bal agyfélteke finomhangolásában és nagyon fontos a helyes testtartás és egyensúlyérzék megszerzésében, megtartásában.  Ha pusztán ennyi lenne az előnye, már akkor is megérné a rendszeres korcsolyázás, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a jégsport, mint verseny és küzdelem, remek hatással van a feszültségoldásra, valamint a győzelem-veszteség kudarctűrő képességre is.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online