Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egyéni csúcsig szállt a gerely Mihajlovic Alex kezéből

2019-08-19 10:28:22

A rövid nyári pihenő után újra fontos versenyen álltak rajthoz a Gödöllői EAC atlétái, akik augusztus harmadik szombatján Budapest Nyílt Junior és Ifjúsági Bajnokságán vettek részt. A verseny mindenképpen emlékezetes marad Mihajlovic Alex (képen) számára, aki az Ifjúsági Ligán belül rendezett gerelyhajító versenyszámot nyerte meg, méghozzá: új egyéni csúcsot dobva, ami mostantól 67,81 méter! Ugyanebben a számban a harmadik helyet bérelte ki Fekete Levente, aki ugyanúgy egyéni csúcsnak örülhetett, eredménye 51,71 méter. Maradva a gerelyhajításnál, Eszenyi Napsugár a hölgyek mezőnyében tudta mindenkinél messzebbre dobni a szert, eredménye 43,09 méter lett. Gratuláció illeti Máté Alpárt és tanítványait a szép eredményekért!


Normann Márton 200 méteren bizonyította gyorsaságát, hiszen 22,81 másodperces idejével a harmadik helyet szerezte meg, és bizakodó lehet az Ifjúsági Liga Döntő előtt.
Szörényi István versenyzői 3 hetes bonyhádi edzőtábor után részt vettek első versenyükön is, ahol Bánovics Károly – beállítva egyéni legjobb eredményét – 400 centiméterrel végzett az ifi rúdugrás mezőnyében a harmadik helyen. Bánovics Dorottya hasonlóan tett, ő is a harmadik helyet szerezte meg, ahol újra megugrotta idei legjobb eredményét, a 3 métert.

A felnőtt Szuper Liga 400 méteres távján Nádházy Evelin a norvégiai csapat Eb után, kisebb betegséggel küszködve is újabb első helynek örülhetett. Ideje ezúttal 54,33 másodperc volt, és ismét igazolást nyert, hogy Karakas Józsefné tanítványa idén is magabiztosan uralja a 400 méteres távot a hölgyek mezőnyében.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online