Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Isaszegi szépség is elnyerheti a Miss Balaton királynője címet

2019-08-09 17:27:31

Elindult a visszaszámlálás! Augusztus 17-én, szombaton kiderül, ki lesz 2019-ben a Miss Balaton királynője. A 12 döntős szépség már gőzerővel készül a fináléra, ám még mielőtt a zsűrinek is megmutatnák magukat, egy gyönyörű fotósorozatban mutatkoznak be a nagyközönség előtt.

A Miss Balaton 2019 balatonfüredi döntőbe jutott 12 versenyzője egy igazi golfparadicsomban, a Zala Springs Golf Resort festői környezetében állt modellt Ajkai Dávid kamerája előtt. Az már biztos, a zsűrinek nem lesz könnyű dolga augusztus 17-én, amikor a lányok közül kiválasztják a királynőt és az udvarhölgyeket.
A döntős szépségek a véghajrában már minden pillanatot megragadnak, hogy maximálisan felkészüljenek a nagy napra. Az egyhetes felkészítő táborban mentoraik is segítsenek a versenyzőknek abban, hogy legjobb formájukat hozzák a közelgő döntőn.

A top 12 mezőnyének tagja az isaszegi Kővágó Dóra is. A 26 éves, a szépség és az igényes megjelenés népszerűsítése területén tevékenykedő hölgy korábban már szerepelt jelentős horderejű szépségversenyeken, ezúttal pedig a Miss Balaton királynője cím megszerzését reméli.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online