Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Strandröplabda: döntő szettben bukta el az aranyérmet a gödöllői Dénesi-Tóth kettős

2019-07-21 12:51:02

Július 19-21-e között Dunaújváros volt a házigazdája 2019. évi strandröplabda országos bajnokság negyedik, egyben utolsó selejtező fordulójának. A Karádi Zoltán által irányított gödöllői szakosztály versenyzői közül ezúttal is többen vágtak neki a mérkőzéssorozatnak.

Mivel a hölgyek mezőnyéből a papíron legjobbnak tartott két magyar páros (Lutter Eszter és Szombathelyi Szandra, illetve Háfra Dominika és Szabó Dorottya) egy törökországi meghívásnak tett eleget, megnőtt az esélye annak, hogy az eddigi érmesek és helyezettek – köztük a GRC-s lányok – bezsebeljék a legfényesebb medáliát.

A csatározások előrehaladtával kiderült, hogy három gödöllői érdekeltségű formáció is a közelébe került annak, hogy éljen a nem mindennapi lehetőséggel. Az elődöntőkig – a Strandröplabdázásért SE színeiben induló Vasvári Eszter, Vasvári Zsófia pároson kívül – a Dénesi Brigitta, Tóth Eszter (Gödöllő), a Katona Janka, Sákovics Virág (Gödöllő), illetve a Czene Adrienn (Gödöllő), Hackl Szilvia (KSE Sport Kft.) párosok jutottak el. A gödöllői házi finálé azonban nem jött létre, miután a Vasvári-testvérek 2-0 arányban legyőzték a Katona, Sákovics duót. A másik ágon a Dénesi, Tóth páros ugyanilyen arányban múlta felül Czenééket.


A döntőben Dénesi Brigitta (képen jobbra) és Tóth Eszter (balra) kettőse kiélezett küzdelemben elbukta az első játszmát (19-21), majd a másodikban viszonylag könnyedén egalizálta az eredményt (21-13). A döntő szettben ismét a Vasvári-nővérek akarata érvényesült (15-8), így ők nyerték az idei ob dunaújvárosi fordulóját.
A bronzmeccs a Katona, Sákovics páros 2-0 arányú sikerével zárult, ezáltal egy bronzérem is került a gödöllői szekció medália-gyűjteményébe.

A 2019-es strandröplabda országos bajnokság az augusztus 3-4-én megrendezendő döntővel zárul, aminek helyszíne a budapesti Lupa-tó. Fotó forrása: facebook


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online