Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Rúdon és karikán uralták a levegőt a szemrevaló gödöllői hölgyek

2019-07-19 16:35:23

Júliusban véget ért a tavaszi-nyári versenyszezon a gödöllői Catwalk Ironairbase rúdsport és légtorna stúdió versenyzőinek. Sárai Tícia stúdiójának tagjai az elmúlt hónapokban négy megmérettetésen vettek részt, és kategória-sikerekkel, valamint értékes helyezésekkel gazdagították eddigi eredményességüket – tájékoztatta hírportálunkat Farkas Lilla.

Az első, március végén lezajlott viadal a Pole Artistic Hungary volt, ahol a zsűriben és az indulók között is számos külföldinek jutott szerep, ami tovább növelte a hangsúlyt a művészi koreográfiára és az önkifejezésre helyező verseny egyébként is magas színvonalát.
Gödöllőről öt kategóriában hat versenyző indult. A legeredményesebbnek a profi glamour győztes Jaszper Bernadett, valamint az amatőr duó kategória győztesei, Pintér Vivien és Ivancsó Viktória. bizonyultak.

Ugyancsak nemzetközi versenyként kell említeni a júniusi Pole Theatre Hungary elnevezésű megmérettetést, amin a több tucat jelentkező közül csupán öt-öt fő juthat be a döntőbe. Ezért hatalmas megtiszteltetés, hogy – a sorozatban harmadjára – idén is izgulhattunk gödöllői versenyzőért, nevezetesen: a Comedy kategória fél-profi mezőnyében Berkes Szandráért.

Az Air Fest-en a gödöllői stúdió részéről az utánpótlásé volt a főszerep. Szrogh Petra (11 éves) rúdon komédia kategóriában versenyzett a juniorok között, míg Szrogh Nórának (16 éves) karikán dráma kategóriában a felnőttekkel összevont mezőnyben kellett helytállnia. Nóra 5. helyezést, Petra pedig 2. helyezést ért el a viadalon.


Júliusban idén is megrendezték a Restart Rúdsport és Légtorna Versenyt Zalaegerszegen, ahol karikán és rúdon egyaránt négy-négy gödöllői versenyző mutatta be produkcióját.  Szűcs Laura (képen) junior karika mezőnyben elért 4. helye, Mészáros Nelli amatőr középhaladó rudas mezőnyben elért 4. pozíciója, illetőleg Csörget Barbara amatőr haladó rudas mezőnyben megszerzett 7. helye adott okot a büszkeségre.

A gödöllői stúdió „testvér egyesülete”, az ELTE-BEAC Polefitness tagjai – Farkas Lilla és Sárai Tícia vezetésével – ugyancsak részt vettek a Pole Artistic és a Restart versenyeken: tizenegy egyéni rúd indulóval neveztek, és négy éremmel, valamint két ötödik hellyel zárták a tavaszi szezont.
Ezen felül – Botlik Renáta (rúd), Nagy Barbara (rúd), Fábián Réka (rúd és karika), Nagy Tímea (rúd),  Lóci-Balog Zsófia (junior karika), Horváth Eszter (karika) és Farkas Lilla (rúd) jóvoltából – többen is szép számban adhattak számot tudásukról a Sárai Tícia, Farkas Lilla, Ress Adrienn, Szepesi Kinga, Varga Tímea és Zhmatova Vera edzők instrukciói alapján készülő sportolók közül.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online