Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Négy napra megbénulhat a Szőlő utcai körforgalom-építés helyszíne

2019-06-24 11:05:04

Amint ismert, az önkormányzat által lapított VÜSZI Kft. a kivitelezője annak, a nettó áron számolva csaknem 52 millió forintos beruházásnak, aminek eredményeképpen egy sajátos, nyújtott, középszigetes és a nagyobb gépjárművekkel átjárható körforgalom létesül a Szőlő-Szent János-Röges utcák találkozásánál.
A témakörben tartott lakossági fórumon az hangzott el, hogy június 11-én kezdődnek a munkálatok, ám a realitás az, hogy a DMRV munkatársai két héttel később vágnak neki az ivóvíz-vezeték kicserélésének.

Domonkos Ernőt, a VÜSZI Kft. ügyvezető igazgatóját arra kértük, adjon tájékoztatás a beruházás folyamatairól. A cég direktora elmondta, hogy a DMRV-től kapott tájékoztatás szerint a vezetékcserére vonatkozó munkálatok június 26-án, szerdán kezdődnek, és a terv szerint június 29-én, szombaton zárulnak. A műveletek érintik a szóban forgó kereszteződés közlekedését, az előzetes elképzelés alapján ekképpen:
1. ütem:
félpályás útlezárás lesz a Szőlő utcában, a Szent János utcai kijáróval szemben június 26-án és 27-én (szerdán és csütörtökön). Erre azért van szükség, mert a vezetéket át kell hozni a Szőlő utca alatt. Napközben jelzőőrös forgalomirányítás lesz.
2. ütem:
félpályás útlezárás lesz a Röges utcában, a kereszteződésnél június 28-án és 29-én (pénteken és szombaton), mivel a vezetéket át kell vezetni a Röges utca alatt. Napközben ekkor is jelzőőrös forgalomirányítás lesz.

Az autósok türelmét és megértését kérő Domonkos Ernő hozzátette: a gépjárművel közlekedőknek javasolja, hogy a fenti időpontokban kerüljék el az érintett utcákat, mert akár komoly torlódás is kialakulhat. A Szent János utca Szőlő utca felőli vége most nem lesz lezárva, ám az onnan való kihajtás, illetve az oda történő behajtás igencsak nehézkes lehet. Ha a DMRV szakemberei levonulnak a munkaterületről, további intézkedések várhatók, de ezek idejéről egyelőre nincs naprakész információ.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online