Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tedd zsebre a várost a HELLO Gödöllő APPlikációval!

2019-06-01 10:17:25

Május 20-án – a Levels Média munkatársainak fejlesztésében – elindult a HELLO Gödöllő APP mobilalkalmazás Android változata, és az iOS változat fejlesztése is folyamatban van, így hamarosan elérhető lesz.

A hiánypótló újdonság szerepe és célja elsősorban az, hogy a Gödöllőn lakók, dolgozók, valamint a városba látogatók számára a mindennapok információforrása legyen. Mindezt tegye a jelenleg legmodernebb módon, amit a mobilapplikáció jelent.


A „Tedd zsebre a várost” szlogennel az alkalmazás elkészítői igyekezték kifejezni az app küldetését. Azon vannak, hogy minden információ (például: programok és események, mozi, színház és egyéb szórakozási lehetőségek, közéleti hírek, üzletek, szolgáltatók, vendéglátók és szállások, időjárás, valamint ügyintézéshez kapcsolódó infók) kéznél legyen, és azokra gyorsan rábukkanhassunk.

A közösségi médiában is jelen lévő, honlapjukról is közvetlenül elérhető applikáció (Google Play áruház letöltési oldala) megálmodói folyamatos fejlesztést és bővítést ígérnek. Céljuk, hogy az app valóban Gödöllő szerves részévé váljon, naprakészen informáljon a dolgos hétköznapokban, a tartalmas hétvégéken és a szabadidő hasznos eltöltésekor.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online