Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hozzuk helyzetbe a gödöllői háziorvosokat!

2019-05-14 10:13:55

Folytatva a nemes versengés sokéves hagyományait, április végén kilencedszer dördült el a startpisztoly, és indult újra a háziorvosok és munkatársaik, a nővérek presztízsét és megbecsülését erősítő pályázat az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkárságának égisze alatt – tudatta hírportálunkkal a kezdeményezés főszervezője.

A
z elmúlt nyolc esztendő alatt több mint 1.600 hazai és határon túli remek háziorvos, és legalább ennyi nővér élvezhette páciensei és tágabb környezete elismerését, vehetett részt a nemes versengésben. Közülük 160-an vehették át „Az év praxisa a Kárpát-medencében” kitüntető elismerést, amit idén A nemzet háziorvosa” váltott fel.

Az orvosokat és segítőiket elsősorban pácienseik ajánlhatják. Ugyanakkor várják az önkormányzatok, polgármesteri hivatalok, alapítványok, iskolák, idős otthonok, egyházkerületek, szerkesztőségek javaslatait is.
A háziorvosról és a nővérről szóló történeteket a www.evpraxisa.hu honlapon szeptember 14-ig várják a szervezők, akár Gödöllőről is. Ezt követően a páciensek két héten át – szeptember 22. és október 5. között – szavazhatnak interneten a bíráló bizottság által kiválasztott tíz magyarországi és tíz határon túli jelöltre.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online