Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Piac épül Szada Gödöllő felőli szélén, a Napóránál

2019-05-06 16:34:55

Ha minden a terv szerint alakul, a következő esztendő második felében megnyílhat az új szadai piac. A Gödöllővel szomszédos nagyközség önkormányzata – ellentétben településünk vezetésével – sikeresen pályázott, és a fejlesztésre 149.8 millió forintot nyert, ami a 64,2 millió forintos önerővel kiegészítve, fedezi a beruházás 214 millió forintra kalkulált összköltségét.

A szadai piac helye a település Gödöllő felőli szélén, az Ősz utca 4. szám alatt (Napóra) lesz, majdnem szemben az egyik multinacionális cég élelmiszer áruházával. Az előzetes elképzelés alapján vegyes jellegű, kofáknak és üzleteknek egyaránt helyt adó kereskedelmi létesítmény árusait első körben a helybéliek közül szeretnék kiválasztani, de a későbbiekben minden bizonnyal a máshonnan érkező árusok is lehetőséget kapnak portékáik eladására – tájékoztatta hírportálunkat Vrabély Balázs.

Szada Nagyközség alpolgármestere érdeklődésünkre elmondta azt is, hogy az épület bruttó alapterülete 434 négyzetméter lesz, amiből a hasznos alapterület 386 négyzetméter. A létesítménybe 8 darab üzlethelyiséget és közel 200 négyzetméteres alapterületű részben nyitott, részben fedett piacteret, valamint szociális blokkot (WC, mosdó) és tároló helyiségeket terveznek kialakítani. Fotó: Jánosi János építész látványterve madártávlatból


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online