Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Élvezetes meccsen diadalmaskodtak a gödöllői focisták

2019-04-27 19:11:34

A találkozó előtt ötpontos előnnyel a második helyen tanyázó Nagykáta gödöllői vendégjátéka jelentette a forduló rangadóját, hiszen a hazai alakulat tabella-harmadikként vágott neki az ütközetnek.

Szögezzük le rögtön az elején: mindkét csapatot dicséret illeti a gólratörő játékáért és a küzdőszelleméért, ami jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy – a sok esetben viharossá fokozódó szél ellenére – élvezetes meccset vívjanak egymással a felek. A helyzetek alapján egy nagyobb arányú gödöllői győzelem is benne volt a pakliban, ám a fehér mezes vendéglátók a kétgólos sikerre is büszkék lehetnek. Sárosi Soma (képen háttal, 6-os mezben) pedig arra, hogy ő nyújtotta a leghasznosabb teljesítményt a mezőnyben.

Pozder Nenad csapata már a 11. percben vezetéshez juthatott volna, amikor Tóh-Ilkó Áron csak a kapussal állt szemben, de annyira helyezni akarta a labdát, hogy a játékszer elgurult a bal kapufa töve mellett. Sokáig, szerencsére, nem kellett bánkódnia ezért a gödöllői formációnak, mert a nagykátai rohamokra mélységi passzokkal reagáló hazai gárda – a labdát remekül lekezelő, majd kapura forduló Mudroch Mendel jóvoltából – a szünetig kétszer is (15. és 36. perc) eredményesnek bizonyult.


A térfélcsere után magasabb fordulatra kapcsoltak a vizitálók, és félő volt, hogy rohamaikból előbb-utóbb gól születik. Ehhez képest a gödöllői tizenegy növelte előnyét az 54. percben, amikor egy kontratámadás végi tűzijáték során többen is megkísérelték eljuttatni a bőrgolyót a nagykátai hálóba, ám ez végül Méhes Pálnak jött össze. A hazai örömbe néhány perccel később üröm vegyült, hiszen a nagykátaiak szépítettek, majd mindent elkövettek, hogy még feljebb zárkózzanak. Eközben a házigazdák több helyzetet is kidolgoztak: egyszer a kapufát találták el, két esetben a nagykátai hálóőr bravúros mentésével szembesültek, újabb gólt azonban már nem tudtak elérni. Még úgy sem, hogy a vendégek az utolsó hét percet emberhátrányban tudták le.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 25. forduló:
Gödöllői SK – Nagykáta SE 3-1
(2-0)
Gödöllői gólszerzők: Mudroch Mendel (2), Méhes Pál.
A Gödöllői SK csapata 44 ponttal, 36-23-as gólkülönbséggel a tabella 3. helyét foglalja el. Következik: Viadukt SE-Biatorbágy – Gödöllői SK május 4., szombat 16.30 óra.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzések:

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 24-25. forduló:
Gödöllői EAC-SZIE – UFC Gyömrő II. 0-2
(0-1)
Abonyi KID FC – Gödöllői EAC-SZIE 9-0
(5-0)
A GEAC együttese 21 ponttal, 45-92-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 14. helyezettje.

Pest megyei IV. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 19. forduló:
SK Tóalmás I. – Gödöllői SK II.-Szada 5-1 (3-1)
Gödöllői gólszerző: Szabó László.
A GSK II. csapata 44 ponttal, 70-18-as gólkülönbséggel az 1. helyet foglalja el a csoportban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online