Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fényképnyomtatás felsőfokon

2019-03-22 11:13:42

Ha egy fényképet szeretnénk kézzelfoghatóvá tenni, akkor nincs más hátra, mint a fényképnyomtatás. Persze, ezt bárhol megtehetjük, de mégis érdemes átgondolni, mert gyakran a minőség rovására megy egy rossz választás.

A fotónyomtatásnál a legjobb, akár online is megtehetjük anélkül, hogy bárhová el kellene mennünk, akár sorban állni, és ott más segítségével kiválogatni a képeket. Elég, ha belépünk a sooters.hu weboldalára és feltöltjük a kiválogatott képeket.

Természetesen fontos, hogy kiválasszuk a megfelelő méretet és felbontást is, hiszen csak ezek ismeretében lesz tökéletes a végeredmény. Szerencsére, ott egy smiley is a segítségünkre van, hogy az adott fotóból az adott méret elkészítése várhatóan milyen minőséget eredményez. Ennek tükrében pedig könnyedén eldönthetjük, hogy megfelel-e a kép, vagy esetleg érdemesebb egy másik méretet választanunk.

Ha megvagyunk a válogatással és a feltöltésekkel, akkor már csak várnunk kell, hogy elkészüljenek a várva várt nyomtatott fényképek. Az is a fenti áruház mellett szól, hogy számos alkalommal van akciójuk, ha bizonyos képszám vagy összeg felett rendelünk, arról nem is beszélve, hogy 10.000 forint felett ingyenes a szállítás bárhová az országban, így Gödöllőre is. Ez természetesen nem vonatkozik az expressz gyorsaságú képekre.


Mik azok az expressz képek?
Az expressz gyorsasággal elkészülő képekről azt lehet tudni, hogy akkor érdemes választani, hogyha még aznap vagy pár órán belül szükségünk van a képekre. Ennél az opciónál 3 óra alatt elkészülnek a várt képeink, így akár már utána is átadhatóak, ha véletlenül ajándékba szánnánk őket. Tehát olyankor sincs veszve minden, ha az utolsó pillanatban jön az ötlet, mivel láthatóan mindenre van hatékony megoldás.

Átvételi módok és helyek
A Sootersnél elég sok lehetőség közül választhatunk, ha az elkészült képek átvételéről van szó. Az egyik ilyen a Pick Pack pontra történő kézbesítés, ami azért is előnyös, mivel csak Budapesten 200 különböző helyszínen tehetjük ezt meg, tehát igen népszerű és sok helyről elérhető. Ugyanígy opció a házhozszállítás, ami országszerte elérhető, bár annak meg is van a költsége, kivéve, ha a rendelés értéke átlépi a 10.000 forintot, mert abban az esetben ingyenes a szállítás.

Végül pedig a személyes átvétel is egy megoldás, de ezt csak egyetlen helyen tudják biztosítani az országban, ott, ahol a képek előhívásra kerülnek. Ez pedig Budapesten, a Ferenc körút 2. szám alatt található, a Petőfi híd pesti hídfőjénél. Ez egy remek kirándulás a városba, ami közben könnyen ihletet kaphatunk néhány jó fotó elkészítéséhez, amit akár később elő is hívathatunk.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online