Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Idén is támogatta a DIGI a jövő szakembereit

2019-03-21 16:56:09

A DIGI idén is támogatta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által XII. alkalommal megrendezett Szakma Sztár Fesztivált. A társaság a kamarával kötött együttműködése keretében a Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV), és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) döntőjének díjátadóján a távközlési technikus, valamint az infokommunikációs hálózatépítő és üzemeltető versenykategóriák első három helyezettjének adott át értékes pénzjutalmakat és ajándékcsomagokat – olvasható a társaság hírportálunkhoz eljuttatott sajtóközleményében.

A Szakma Sztár Fesztivál idén XII. alkalommal adott otthont a Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV), és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) döntőjének, amit március 12-14-e között rendeztek meg a budapesti Hungexpo területén. Az esemény minden évben különleges lehetőséget nyújt arra, hogy az egyes iparágak képviselői megismerjék a jövő szakembereit, hiszen az ország különböző pontjáról érkeznek ide a szakmájuk iránt elhivatott tanulók. A rendezvényen felmérhetők a diákok készségei és szakmai tudásuk egyaránt.

A Gödöllőn is szolgáltató, az Invitel Zrt. tavalyi megvásárlásával országosan több mint 1,1 millió előfizetővel rendelkező DIGI elkötelezett ügyfelei magasszintű kiszolgálása iránt és arra törekszik, hogy folyamatosan növelje a szolgáltatási területén található, nagy sávszélességű technológiával lefedett háztartások számát. A gyors, stabil internet- és a minőségi televíziószolgáltatások nyújtásának elengedhetetlen feltétele a modern, jövőálló hálózat kiépítése, melynek megvalósításához kiemelkedő szaktudású és elkötelezett munkatársakra van szükség. A Szakma Sztár Fesztiválon a hazai középiskolák legkiválóbb diákjai „mérkőzhettek” meg egymással és adhattak számot az iskolapadban megszerzett tudásukról, a DIGI éppen ezért idén is örömmel állt a kezdeményezés mellé.


- A tavalyi év pozitív tapasztalatai alapján 2019-ben is a távközlési technikus, illetve az infokommunikációs hálózatépítő és üzemeltető kategória versenyzőit támogattuk. Úgy gondoljuk, hogy ezek a szakmák a telekommunikációs piac meghatározó területei, így idén is fontosnak tartottuk, hogy erőforrásainkhoz mérten a saját eszközeinkkel is hozzájáruljunk népszerűsítésükhöz – mondta el Cserép Gergely, a DIGI értékesítési és marketing vezetője (képen balra), aki hozzátette: több oktatási intézménnyel is kapcsolatban állnak, ahonnan műszaki végzettséggel kerülnek ki a diákok és általánosságban elmondható, nagyon jó alapokat kapnak az iskolában eltöltött évek során.

Az országos megmérettetésen – elméleti tudásuk mellett – gyakorlati tudásukról is számot kellet adniuk a versenyzőknek, így nem volt elegendő, ha csak az elméletre készítették fel őket tanáraik. Mivel számos olyan szakgimnázium és szakközépiskola található az országban, ahol kiváló képzést nyújtanak, idén is szoros volt a verseny a dobogós helyek megszerzéséért.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online