Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn is javult az Invitelt megvásárló DIGI Csoport piaci pozíciója

2018-07-26 10:26:07

2018 júniusától a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. az Invitel Távközlési Zrt. megvásárlásával új struktúrában folytatja tovább tevékenységét. A felvásárlás átrendezte az erőviszonyokat a hazai távközlési piacon. A DIGI Csoport átvette az első helyet a hazai műsorterjesztési szegmensben, az internet- és hangszolgáltatások területén pedig a második legnagyobb szolgáltatóvá vált – olvasható a társaság által szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

A Gödöllőn is hosszú évek óta szolgáltató Invitel megvásárlásával a DIGI Csoport újabb komoly piaci pozícióra tett szert Magyarországon, szolgáltatási területe és ügyfélköre is számottevően bővült. Amint az az alábbi infografikán is látható, a társaság 30,4 %-os részesedésével jelenleg első helyen áll a magyarországi teljes televízió piacon, míg a vezetékes szélessávú internet- és telefonszolgáltatások területén 24,8, illetve 22,7 %-os részesedésével a második helyre lépett a szolgáltatók közötti versenyben.


Folyamatos fejlesztések az ügyfelek minőségi kiszolgálásáért

A cégcsoport a DIGI Kft. és az Invitel Zrt. összefonódásának köszönhetően több mint 1,1 millió előfizetőt szolgál ki országszerte, munkavállalóinak száma megközelíti a 2500 főt. A társaság kiemelt célja, hogy minél előbb egységesítse szolgáltatás portfolióját, ennek érdekében már június elejétől elindították az informatikai- és kommunikációs platformok összehangolását. A DIGI jelentős erőforrásokat fordít arra, hogy kedvező ár-érték arányú szolgáltatásait a lakosság lehető legnagyobb részének elérhetővé tegye.
DIGI területen jelenleg 60, Invitel területen 22 ügyfélszolgálati irodával – köztük a gödöllői, Dózsa György út 1-3. szám alatt találhatóval – várja meglévő és leendő ügyfeleit.

Fókuszban a hálózatépítés és a modernizáció
A DIGI Csoport elkötelezett az ügyfelek magasszintű kiszolgálása iránt, és arra törekszik, hogy folyamatosan növelje a szolgáltatási területén található, nagy sávszélességű technológiával lefedett háztartások számát. A gyors, stabil internet- és a minőségi televízió-szolgáltatások nyújtásának elengedhetetlen feltétele a modern, jövőálló hálózat kiépítése. A DIGI Csoport ezért – folytatva eddigi stratégiáját – a jövőben is nagy hangsúlyt fektet a hálózatfejlesztéseire.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online