Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda: nem termett babér a gödöllőieknek a Városmajorban

2019-01-19 18:31:45

NB I. Liga, alapszakasz, 15. forduló:
MTK Budapest – Gödöllői RC 3-0
(16, 22, 17)

Sajátos helyzetbe került a gödöllői különítmény, mivel úgy vágott neki a bajnoki alapszakasz harmadik körének, hogy az egyetemi csarnok kétszeri beázása miatt a másodikat nem tudta lezárni. Grózer György csapata október 7-én járt legutóbb a Városmajorban, akkor sima, 3-0 arányú vereséggel távozott.

A végeredmény, a játszmaarányt tekintve, megegyezett az októberivel, a játék képe alapján azonban elmondható, hogy – az első szett útkeresését, illetve a záró felvonás végét leszámítva – a gödöllői lányok nagyobb ellenállást tanúsítottak. A riválisok közötti különbség főként a nyitásfogadásban, valamint a blokk- és mezőnyvédekezésben volt szembetűnő, az előzetes várakozás alapján esélyesebb fővárosi kék-fehérek (képen háttal) javára.
Tizennégy mérkőzés alapján a Gödöllői RC csapata 21 ponttal, 25-26-os szett- és 1.074-1.081-es pontaránnyal az NB I. Liga 5. helyezettje. Következik: Kaposvár – GRC január 25., péntek 18 óra.


Friss hír, hogy a találkozót megelőző napon tisztújítás volt a klubnál. Ennek eredményeként Barta László vezeti a négy főből álló elnökséget, a felügyelő bizottság vezetője pedig egy korábbi elnökségi tag, Zsiborás József lett.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online