Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői kkv-k is indulhatnak az eszközbeszerzést segítő pályázaton

2019-01-09 11:34:42

Megjelent 4,5 milliárd forint keretösszeggel a Pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) eszközberuházásait támogató pályázati felhívás második üteme.
A vállalkozások eszközbeszerzéseit támogató pályázat célja a megye területén – így Gödöllőn is – székhellyel rendelkező vállalkozások termelőeszköz-beruházásának támogatása, a mikro-, kis- és középvállalkozások fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci helyzetének erősítése, a munkahelyek megtartását eredményező beruházások támogatása és a helyi gazdaság megerősítése. A gazdaság hosszú távú fenntartható növekedésének biztosítása érdekében kiemelten fontos a vállalkozások növekedési és foglalkoztatási lehetőségeinek javítása, gazdasági teljesítményének erősítése – olvasható a Pest megyei önkormányzat honlapján.

A pályázaton 2,5 milliárd forint értékben nagyléptékű (60-300 millió forintos támogatási igényű) fejlesztésekre, valamint 2 milliárd forint értékben kisléptékű (10-60 millió forintos támogatási igényű) fejlesztésekre van lehetőség. A vállalkozások a támogatásokat új eszközök beszerzésére igényelhetik, így – például – gyártósor, gépsor, informatikai eszköz vásárlására, termékek tárolására, illetve anyagmozgatásra szolgáló tárgyi eszközökre. A pályázaton gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések, valamint információs technológia-fejlesztések is elszámolhatók.

A támogatási kérelmeket február 20-án, szerdán reggel 8 órától nyújthatják be a pályázók ezen az elérhetőségen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online