Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői egyetem is népszerűsíti képzéseit az Educatio 2019 kiállításon

2019-01-07 10:30:10

A továbbtanulást tervezőknek február 15-ig kell dönteniük arról, melyik egyetemre szeretnének jelentkezni. Az Educatio felsőoktatási elhelyezkedést segítő rendezvényt idén január 10-12. között (csütörtöktől szombatig) rendezik meg a Hungexpon, ahol a továbbtanuláshoz és -képzéshez kapcsolódó információkat az intézmények jelenlegi hallgatói és oktatói adják át.  A bő ötvenezres látogatottságú eseményen 20 ezer négyzetméteren, 18 ország több mint 50 felsőoktatási intézménye, valamint közel 200 kiállító várja a középiskolásokat, szüleiket és tanáraikat, ingyenesen.
A három nap elsősorban a fiatalok felsőoktatási kérdéseinek megválaszolására fókuszál: összekapcsolja a hazai és külföldi egyetemeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat és szakképző intézményeket a középiskolás diákokkal, oktatókkal és a szülőkkel. A már egyetemen tanuló hallgatók pedig mesterképzésekről juthatnak hiteles információkhoz – olvasható a szervezők által szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

A bemutatkozók között ebben az évben is ott lesz a gödöllői központú Szent István Egyetem (SZIE) is. A felsőoktatási intézmény munkatársai az CF01 jelű standon népszerűsítik a képzési kínálatot. A SZIE illetékesei által megfogalmazott „hitvallásban” az ÉletreValó Döntés szlogent használják, ami mellett ezzel érvelnek:
Az értékes ismeretek, jól hasznosítható tudás és sokrétű gyakorlati tapasztalat érdekében folyamatosan bővítjük képzési kínálatunkat, színvonalas, rugalmas, átjárható oktatást biztosítunk. Kiemelt feladatunknak tekintjük a tudomány előrehaladásának elősegítését, a modern információs technológiák alkalmazását, a munkaerő-piaci követelményeket követő képzési tartalmak fejlesztését. Hallgatóink piacképes diplomával, azonnal hasznosítható és gyakorlati tudással vannak felvértezve.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online