Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Újabb peches vereséget szenvedtek a gödöllői kézilabdázók

2018-11-18 18:13:37

NB II. Északi-csoport, 8. forduló:
Pilisvörösvári KSK – Gödöllői KC 31-30
(13-18)

Miután az utóbbi fordulókban rájárt a rúd a bajnoki címvédő gödöllőiekre, alaposan felértékelődött pilisvörösvári vendégjátékuk. Részint azért, hogy ne szakadjanak le a csoport élmezőnyétől, részint pedig azért, hogy elmozdulhassanak a számukra kissé méltatlan 7. helyről. A pontszerzésre irányuló feladat teljesítése azonban cseppet sem ígérkezett könnyűnek.

Aztán, az első félidőben mutatott gödöllői játék alapján úgy tűnt, hogy akár a győzelemben is gondolkodhat Bartos Gábor alakulata, amely támadásban és védekezésben egyaránt riválisa föle nőtt. A térfélcserét követően viszont nagyot fordult a világ: a házigazdák – kihasználva a gödöllőiek fegyelmezetlenségét és vedelmi megingásait – alaposan lábra kaptak és a végére a maguk javára fordították az eredményt.
A Gödöllői KC csapata 8 ponttal, 213-212-es gólkülönbséggel a 7. helyen áll a csoport tabelláján. Következik: Gödöllői KC – Budapesti Honvéd SE november 25., vasárnap 15 óra, Hajós iskola tornacsarnoka. Az ifik 17 órától lépnek pályára a Grundfos Tatabánya KC II. csapata ellen.

Ifjúságiak: Pilisvörösvár – Gödöllői KC 24-29 (9-12)
Serdülők:
Gödöllői KC – Csömör KSK 33-14 (16-6)
A gödöllői serdülők pontveszteség nélkül vezetik a csoport tabelláját.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online