Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jelképes összegért láthatják kastélyukat a gödöllőiek

2018-11-12 10:15:28

Zár(ol)va – A gödöllői kastély titkos élete 1950-1990 címmel a minap megnyílt a Gödöllői Királyi Kastély egyik izgalmas, ezidáig fel nem dolgozott időszakát bemutató időszaki kiállítás. A gödöllői és környékbeli fiatalok által létrehozott tárlatot valamennyi, gödöllői lakcímkártyával rendelkező vendég egyedi, kedvezményes összegű belépődíj megfizetésével tekintheti meg jövő év február 28-ig, a kastély nyitvatartási idejében. A felnőttektől 200 forintot kérnek el, míg a diákoknak 100 forintot kell fizetniük.

A tárlat hangsúlyozottan azt a célt is szolgálja, hogy a közöttünk élő szemtanúk saját emlékeikkel kiegészíthessék, gazdagíthassák a látnivalókat. Ezt a kiállítás végén álló zárófalon található postaládán keresztül tehetik meg a helyszínen, illetve az értékes emlékeket a szasa@kiralyikastely.hu email-címre is elküldhetik.
Az illetékesek kérik, hogy meséljenek nekik, meséljenek családjuknak! Ha nem ismerjük a múltat, nem értékelhetjük a jelent és nem tervezhetjük a jövőt. Hogyan értékelhetnénk azt, hogy ma Magyarország leglátogatottabb kastélya a gödöllői, nemzetközileg ismert és elismert Sisi-kultuszhely, ha nem beszélünk arról, hogy alig 30 éve még zárt világ volt.

Ugyanezen időszakban a gödöllői lakcímkártyával rendelkezők az állandó kiállítást és a 3d vetítőt, lovardát is kedvezményesen nézhetik meg. Íme, a tarifák: állandó kiállítás 400 forint/fő (felnőtt), 200 forint/fő (diák). 3d vetítő és lovarda 200 forint/fő (felnőtt), 100 forint/fő (diák).


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online