Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ifi olimpikon rúdugró, testépítő bajnok és véleményformáló fiatalok a TÉRFÉL 30. adásában

2018-11-03 10:04:21

Három témakört érintett a TÉRFÉL november 2-i adása, ami – mindent egybevetve – a 30. volt a sorban. A Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek közös, sportról szóló magazinműsorában ezúttal öt vendéggel beszélgettünk:

Ifjúsági olimpiai részvétellel fejelték meg remek évüket a gödöllői rúdugrók
Szabad téren és fedett pályán egyaránt hengereltek ebben az évben a Gödöllői EAC rúdugrói, akik – az egyéni csúcsok mellett – négy korosztályban is bajnoki címet szereztek. A nemzetközi mércével mérve is jelentős sikerekből oroszlánrészt vállalt Szörényi István szakedző, aki az ifjúsági olimpiát is megjárt tanítványával, Mihály Ádámmal érkezett a stúdióba.


Megvédte magyar bajnoki címét a hévízgyörki testépítő

Tavaly nyerte élete első IFBB magyar bajnoki címét Boda István. A hévízgyörki testépítő októberben megvédte aranyérmét. Mi volt a nehezebb: először nyerni, vagy visszaszorítani a trónkövetelőket? Erről is faggattuk a GETFIT SE gödöllői csapatkapitányát.


Miként vélekedik az ifjúsági képviselőtestület Gödöllő sportéletéről?

Gödöllőn gondolnak a jövőre, és úgy tűnik, hogy a jövő is gondol Gödöllőre. A nemrégiben újjáalakult ifjúsági képviselőtestület alelnökét, Kovács Lilit arról is kérdeztük, hogy a fiatalok milyen sportos ötletekkel, javaslatokkal segítik a településvezetés munkáját, mennyire elégedettek, netán hiányérzetük van. Ozsvárt Donát magyar bajnok sportlövőt, a Török Ignác Gimnázium diákját pedig a tanulás és a sport kapcsolatáról kérdeztük.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online