Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hárommal küldte haza a Tökölt a gödöllői tizenegy

2018-11-03 16:00:38

Mivel az utolsó két bajnoki derbijét elbukta a gödöllői csapat, szükségszerűvé vált, hogy a Tököl ellen „rámenjen” a három pont megszerzésére. Ezt szem előtt tartva, harciasan kezdett a hazai gárda, ám az első komoly helyzetet a hasonlóan elszánt vendégek dolgozták ki, miután a 3. percben a keresztlécre fejelték a labdát.

Ettől kezdve azonban már egyértelműen a – Sárosi Soma személyében a mezőny legjobbját soraikban tudó – gödöllőiek akarata érvényesült, olyannyira, hogy a tököliek az első félidőben jószerivel kapura sem rúgtak. Nem úgy Pozder Nenad legénysége, amely előbb a 18. percben, majd tíz perccel később egyaránt szöglet után volt eredményes. Méhes Pál (képen balra, fehér mezben) a jobb sarokból beívelt, majd megcsúsztatott játékszert bólintotta a kapuba, Tóth-Ilkó Áron pedig egy bal oldali sarokrúgást követő kavarodásból talált be.
A folytatás nem volt ennyire mozgalmas, aminek főként az volt az oka, hogy a házigazdák magabiztos vezetésük tudatában nem kockáztattak, a látogatók pedig nem igazán tudtak kibontakozni. Ráadásul, a mérkőzés utolsó momentuma egy újabb gödöllői gól volt: a csereként beállt Lédermayer András egy parádés kiugratást követően gond nélkül emelte a bőrgolyót a vendégek kapujába.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 12. forduló:
Gödöllői SK – Tököl VSE 3-0
(2-0)
Gólszerzők: Méhes Pál, Tóth-Ilkó Áron, Lédermayer András.
A Gödöllői SK csapata 25 ponttal, 18-8-as gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el. Következik: Dabas-Gyón FC – Gödöllői SK november 11., vasárnap 13.30 óra.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzések:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 1. és 12. forduló:
Gödöllői EAC-SZIE – Galgahévíz SK 1-3
(0-0)
Gödöllői góllövő: László Viktor.
Gödöllői EAC-SZIE – Újszilvás KSE 2-1
(1-1)
Gödöllői gólszerző: Kapdebo Loránd (2).
A GEAC együttese 14 ponttal, 30-41-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 11. helyezettje.

Pest megyei IV. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 9. forduló:
Kerepesi SBE – Gödöllői SK II.-Szada 0-8
(0-8)
A játékvezető a félidőben félbeszakította a mérkőzést, miután a kerepesi csapat létszáma hat főre csökkent. Góllövők: Kovács Dániel (3), Szabó László (2), Lukács János, Kovács Benjamin, Gulyás Dominik.
A GSK II. csapata 24 ponttal, 41-7-es gólkülönbséggel az 1. helyet foglalja el a csoportban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online