Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kaposváron sem termett babér a gödöllői röplabdás lányoknak

2018-10-12 19:22:00

NB I. Liga, alapszakasz, 2. forduló:
1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem – Penta-Gödöllői RC 3-0
(22, 13, 14)

Nem mondhatni, hogy a sors(olás) szeszélye könnyen teljesíthető feladatokat rótt a gödöllői alakulatra, hiszen az MTK után az ugyancsak Extraligába vágyó kaposváriak jelentették a következő kihívást.

Nincs mit szépíteni a dolgon – az első szettet leszámítva – alárendelt szerepet játszott Grózer György együttese a színvonalát tekintve nem igazán közönségcsalogató találkozón. A nyitó szett végjátékában a gödöllői lányok 21-18-ra vezettek, mégsem tudták behúzni a játékrészt. Miként az MTK ellen, ezúttal is a nyitásfogadás mérsékelt minősége okozta a legfőbb problémát az ebből következően támadásépítésben is halovány vendégeknél, akik a csereként pályára küldött játékosaikkal sem tudták elkerülni a második és a harmadik felvonásban már-már kínos különbségűnek mondható vereséget. Ennél csak jobb jöhet, reméljük, így is lesz…

A Penta-GRC csapata 0 ponttal, 0-6-os szett- és 91-150-es pontaránnyal az NB I. Liga 8. helyezettje. Következik: Penta-GRC – Budaörsi DSE október 19., péntek 17 óra, Szent István Egyetem sportcsarnoka.


Gödöllői érdekeltségű NB II-es mérkőzések


NB II., Közép-csoport, nők, 3. forduló:
Tatabányai RSE – Penta-Gödöllői RC 1-3
(-21, 21, -10, -16)

NB II., Nyugati-csoport, férfiak, 3. forduló:
SZESE Győr – Penta-Gödöllői RC 3-1
(18, -15, 18, 25)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online