Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nincs gödöllői tagja a Jobbik új Pest megyei vezetésének

2018-09-04 11:50:45

A Jobbik Pest Megyei Választmánya szeptember 1-jén tartotta kétévente esedékes tisztújító ülését. A közel 80 alapszervezettel rendelkező Pest megyei választmány ülésén a megjelent küldöttek 87 százaléka Varga Zoltán Péternek, a dunakeszi Jobbik vezetőjének szavaztak bizalmat a következő két évre a nemzeti néppárt legnagyobb megyei szervezetének elnökeként.

A tisztújító választmányi ülés alelnöknek választotta Mészáros Lászlóné abonyi, Dőringer Károly kistarcsai, Elszaszer Tibor Csörsz diósdi, Fehér Zsolt váci, Szalontai Boldizsár veresegyházi és Szente Béla monorierdői küldötteket, továbbá megválasztotta a Jobbik Országos Választmányának Pest megyei küldötteit is – tájékoztatta szerkesztőségünket sajtóközleményében a Jobbik Magyarországért Mozgalom.

Megtudtuk, hogy a fenti döntés nem befolyásolta a Gödöllőt is érintő személyi kérdéseket. A Pest megyei 6. számú, gödöllői központú országgyűlési egyéni választókerület elnöke Víg János maradt, míg a Jobbik gödöllői szervezetét továbbra is Kristóf Etelka vezeti.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online