Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői focirajongók, figyelem!

2018-08-18 10:46:33

A magyarországi műsorterjesztési piac vezető szolgáltatója, a DIGI Csoport bejelentette, hogy továbbra is a DIGI Sport csatornáin lesznek láthatók a Serie A, vagyis az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság mérkőzései. A Gödöllőn is szolgáltató távközlési társaság és a közvetítési jogokat értékesítő IMG Media három évre szóló megállapodásának köszönhetően a DIGI ügyfelei már biztosan megtekinthetik – az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo csapata, a címvédő Juventus és a veronai Chievo találkozójával – augusztus 18-án, szombaton 18 órakor elrajtoló bajnokság küzdelmeit.

A társaság által szerkesztőségünkhöz eljuttatott közlemény arra is kitér, hogy az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságnak magyar vonatkozása is van, hiszen Nagy Ádámra a jelek szerint az idei szezonban is számít a Bologna. Ráadásul nemrégiben edzőcsere volt a csapatnál, így abban is bízhatunk, hogy idén még többet szerepel majd, mint tavaly. További érdekesség, hogy a július 15-ei világbajnoki döntőn pályára lépett játékosok legtöbbje – összesen nyolcan – ősztől a Serie A-ban folytatja a szezont.

A DIGI Csoport továbbra is nagyra értékeli ügyfelei hűségét és elkötelezett a sportrajongók magas szintű kiszolgálása iránt. A vállalat ezért arra törekszik, hogy folyamatosan bővítse televíziós kínálatát, valamint növelje a szolgáltatási területén található, nagy sávszélességű internettel lefedett háztartások számát.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online