Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Harmincegy gyorshajtóval szemben intézkedtek a gödöllői rendőrök

2018-08-14 11:35:19

A police.hu oldalon közzétett információ szerint a rendőrség – igazodva a TISPOL Műveleti Csoport éves ellenőrzési tervéhez – augusztus 6-12. között tartotta meg Magyarországon a TISPOL SPEED elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzését. Az európai közlekedésrendészeti szervek hálózata (TISPOL) által indított kampány ezúttal a megengedett legnagyobb sebességet túllépő járművek vezetőinek kiszűrésére irányult.
Nézzük, milyen eredmények születtek az egyhetes ellenőrzés alatt országosan, Pest megyében, illetve – a Pest Megyeri Rendőr-főkapitányság illetékesétől szerkesztőségünk által kikért adatok alapján – a Gödöllői Rendőrkapitányság illetékességi területén!


Országosan
összesen 6.681 autóst ellenőrzött a rendőrség, ebből 2.092 esetben a jármű megállítását követően annak vezetőjével szemben intézkedtek a járőrök (31,3%). A helyszíneken 2.035 járművezetővel szemben szabtak ki helyszíni- vagy közigazgatási bírságot, további 57 esetben szabálysértési, illetve közigazgatási eljárást indítottak a felelősségre vonás érdekében.

Pest megyében összesen 417 autóst ellenőriztek, ebből 246 esetben a jármű megállítását követően annak vezetőjével szemben intézkedtek a járőrök. A helyszíneken 246 járművezetővel szemben szabtak ki helyszíni- vagy közigazgatási bírságot (59%).

A Gödöllői Rendőrkapitánysághoz tartozó 26 település útjain összesen 54 autóst ellenőriztek, ebből 31 esetben a jármű megállítását követően annak vezetőjével szemben intézkedtek a járőrök. A helyszíneken 31 járművezetővel szemben szabtak ki helyszíni- vagy közigazgatási bírságot (57,4%).


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online