Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hétvégenként busszal pótolják a HÉV-et Gödöllő és Mogyoród között

2018-06-27 10:51:04

Felújítási munkák miatt pótlóbusz jár június 30-ától július 26-ig a hétvégéken a gödöllői (H8) HÉV helyett Mogyoród és Gödöllő között, a szerelvények az Örs vezér teréről csak Mogyoród megállóig közlekednek.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az érintett négy hétvégén Mogyoród és Gödöllő között H8-as jelzésű pótlóbusz szállítja az utazókat.
Mogyoród és Szentjakab megálló között H8SZ jelzésű igényvezérelt pótlóbuszt is indítanak, amely Telebusz-rendszerben közlekedik, csak akkor indul el, ha erre az utasok részéről igény érkezik. Az utazási szándékot a 06/20-459-9458-as telefonszámon lehet jelezni, legkésőbb az indulás előtt fél órával. Ha regisztrált utasokkal még nem telt meg az autóbusz, akkor azon előzetes bejelentés nélkül is lehet utazni, kerékpárt azonban csak a H8-as pótlóbuszra lehet felvinni.
A pótlóbuszokon a HÉV-re érvényes díjszabás szerinti jegyek és bérletek használhatók, a pótlás miatti kényszerű átszállás pedig nem minősül útmegszakításnak.

A HÉV a hétköznapokon a megszokott menetrendtől eltérő indulási időpontokkal a teljes vonalon jár, Mogyoród és Ganz-kitérő között egy vágányon közlekedik. A pontos menetrendről a BKK honlapján lehet részletesen tájékozódni.


Stúdióbeszélgetések Gödöllő és környező települések sportolóival

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online