Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tanulásban és sportolásban kiemelkedő gödöllői nebulók

2018-06-18 16:39:36

Június 18-án a Művészetek Háza Gödöllő épületének zsúfolásig telt színháztermében köszöntötték a néhány nappal korábban befejeződött 2017/2018-as tanévben kimagasló tanulmányi- és sporteredményeket elért gödöllői fiatalokat. A késő délelőtti órákban lezajlott díjátadásra több száz fő kapott meghívást.

A szellemi-, művészeti-, illetve sportteljesítményükért elismert gödöllői általános- és középiskolás diákok döntő többsége tárgyjutalmat kapott, míg a városban működő oktatási intézmények vezetői által kiválasztott egy-egy legjobb díszes serleggel térhetett haza.

A Damjanich János Általános Iskolából az akrobatikus tornász Jacsó Gréta, az Erkel Ferenc Általános Iskolából a röplabdázó Vecsey Fanni (képen balra), a Hajós Alfréd Általános Iskolából a több sportágban is jeleskedő Csizmeg Balázs (képen jobbra), a Petőfi Sándor Általános Iskolából a röplabdázó Nagy Léna, Gréta, a Török Ignác Gimnáziumból a vívó Morvai Ákos, a Premontrei Szent Norbert Gimnáziumból a taekwon-do küzdősportot űző Patakfalvy Luca, a Református Líceumból a rúdugró atléta Szamosi András, míg a Szent Imre Katolikus Iskolából a főként asztaliteniszben élenjáró Hankó Csenge tanulmányi- és sporttevékenységét értékelték a legtöbbre a június 15-én lezárult 2017/2018-as suli-idényben.


A Montágh Imre Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola illetékesei az elsősorban asztaliteniszben eredményes Bankó György Dávid jutalmazására tettek ajánlást, míg a Fréderic Chopin Zenei Alapfokú Művészeti Iskola döntéshozói Udud Zsófia zongora-szakos növendéküket tartották a legméltóbbnak arra, hogy sikereit a Zeneiskola legkiválóbb növendéke címmel ismerjék el.
Ebben az évben a Madách Imre Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium részéről nem érkezett jelölés kiemelt jutalmazásra méltó tanulóra.

A gödöllői tanodák rangsorában, az általános iskolák kategóriában a Hajós Alfréd nevét viselő lett a legeredményesebb
a most zárult tanévben, míg a középiskolák táborában a Török Ignác Gimnázium bizonyult a legsikeresebbnek. A trófeákat az intézményvezetők vették át, hogy ezt követően ők is élvezhessék a 2016-os Sztárban sztár nyertese, Veréb Tamás színész, énekes produkcióját.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online