Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Erasmus nívódíjat érdemelt ki a gödöllői ITStudy Kft.

2018-05-28 10:35:32

Miképp tanulhatnak középiskolások az emberi jogokról? Hogyan segíthetik a pedagógusok a sajátos nevelési igényű gyerekek integrációját? Mit kell tudnia a közösségi mezőgazdálkodásról egy kistermelőnek? Többek között ezekre a kérdésekre keresték a választ abban a nyolc, uniós támogatással megvalósult együttműködésben, amelyek Erasmus+ Nívódíjat kaptak a Tempus Közalapítványtól. Hazánkban 2018-ban 47 millió euró (14 milliárd forint) áll a pályázók rendelkezésére Erasmus+ projektek megvalósítására.

A kiválósági elismerésben részesült köznevelési, szakképzési, felnőtt tanulási és ifjúsági projektek olyan oktatási módszereket, eszközöket és technológiákat alkalmaznak a nemzetközi együttműködéseknek köszönhetően, amelyek hozzájárulnak a hazai oktatás és képzés fejlesztéséhez, emellett mások számára is inspirálóak és hasznosak lehetnek. Az idei Erasmus+ nívódíjakat május 24-én szakmai konferencia keretében adták át Budapesten.

Az elismerésben részesülők egyike a gödöllői Open QAsS – ITStudy Hungary Számítástechnikai Oktató és Kutatóközpont Kft. szakmai közössége volt, amely öt ország együttműködésével egy komplex minőségbiztosítási képzést és eszköztárat dolgozott ki a technika vívmányainak segítségével, annak érdekében, hogy a szakképzési intézmények felvehessék a kesztyűt a pedagógusok vállát nyomó adminisztrációs terhek ellen, a minőségi szakképzési oktatás megvalósulásáért.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online