Vissza normál nézetbe Nyomtatás

TÉRFÉL 23.: röplabda évadértékelés, kistarcsai sportnap és gödöllői kézilabda-bajnokok

2018-05-19 10:15:03

Május 18-án 23. alkalommal jelentkezett a TÉRFÉL, a Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek közös magazinműsora a sportról. Az idei nyolcadik adásban három, aktuális és érdekes témára fókuszáltak a közel egyórás adás készítői. Íme:

Kiesés az élvonalból: merre tovább, gödöllői röplabda?
Első osztályú csapatként vágott neki ősszel a bajnoki idénynek a Penta-Gödöllői Röplabda Club női együttese, amely a pontvadászat rendszerének átszervezése miatt 19 év után kiesett az élvonalból. Az okokról és a további célokról Pánczél Ottó Péter klubelnökkel és Grózer György vezetőedzővel beszélgettünk.


Futóverseny, sportágválasztó, teljesítménytúra a II. Kistarcsai Sportnapon

Május első szombatján megmozdult Kistarcsa. A városban másodszor rendeztek sportnapot, aminek színes, a család minden tagjának programot kínáló kavalkádját stábunk a helyszínen követte figyelemmel.


Bajnoki címet ért a gödöllői kézilabdás fiúk bravúros tavaszi menetelése

Fejest ugrott a mélyvízbe, majd az NB II. Északi-csoportjának bajnokaként zárta az évadot a Gödöllői Kézilabda Sport Egyesület férficsapata. A bravúros sikerhez vezető utat Bartos Gábor vezetőedzővel és Márkus Bélával, a 179 találatig jutott házi gólkirállyal elemeztük.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online