Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Levédik az idegen-parkolás elől a Szent János utca egy szakaszát

2018-05-16 10:30:31

Miután az önkormányzat az elmúlt években több, belváros-közeli utcát is bevont a díjfizetős várakozási övezetek közé, megnőtt az idegennek titulált parkoló autók száma a Patak tér környékén, különösen a Szent János utca buszpályaudvar felé eső, zsákutcás szakaszán. Állítólag nehezen viselhető a zsúfoltság, az ottani lakosság nem tud parkolni, és az úttest szűk keresztmetszete miatt szinte napi rendszerességgel fordulnak elő koccanások, gépkocsi meghúzások.


A gépjárművel várakozni szándékozó „bevándorlók” parkolási szokása arra késztette a városvezetést, hogy – egyeztetve az ott élőkkel – „mindkét irányból behajtani tilos, kivéve engedéllyel” kiegészítő-táblával ellátott jelzőtáblát helyezzen ki a szóban forgó, mintegy 100 méter hosszúságú utcaszakaszra.
A június 2-ától hatályba léptetni tervezett közlekedési rendről szóló jogszabály-módosítás arra is kitér, hogy az ott lakók behajtási engedélyt válthatnak ki, ingatlanonként egy darabot. A behajtási engedély forgalmi rendszámhoz kötött, visszavonásig, vagy a kibocsátás évét követő naptári év márciusának utolsó napjáig érvényes.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online