Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Velük bővült a Gödöllői Régió Turizmusáért díjasok köre

2018-05-08 14:41:19

Miként tavaly, idén is a gödöllői, Táncsics Mihály úti Villa Grande (Kiskastély) Rendezvényközpontban tartotta meg szakmai konferenciával egybekötött közgyűlését a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE).. A névadó város és a környező települések idegenforgalmi életének és programjainak népszerűsítésében meghatározó szerepet betöltő szervezet május 8-án lezajlott eseményén, az ilyenkor szokásos gazdasági-pénzügyi jellegű napirendek (elmúlt évi gazdálkodás beszámolója, idei költségvetési tervezet megvitatása) mellett, az alapszabályban rögzített előírások szerinti tisztújításról is döntöttek a tagok.

A rendezvény végén – a grillteraszon elfogyasztott, a mogyoródi Pipa Csárdát irányító Vörös István Attila által elkészített ebéd előtt – Perna Pál egyesületi elnök és Papp János alelnök átadták a GKRTE által 2000-ben alapított Gödöllői Régió Turizmusáért díjat. Az elismerést 2018-ban Hegedűs Ágota asszony, Cegléd Város alpolgármestere, Krizsovenszky Lajos, a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület tiszteletbeli alelnöke, a Pest Megyei Önkormányzat egykori alelnöke (képen középen) érdemelték ki.
A városvezető hölgy a XII. Egyházi- és Világi Borok Versenye, illetve a Kenyér-, a Kultúra- és a Bor Ünnepe című eseménysorozat tavalyi házigazdájaként, a rendezvény személyi és tárgyi feltételeinek biztosításáért, továbbá Cegléd Város fejlesztése, kulturális turisztikai értékeinek bemutatása, közkinccsé tétele iránti elkötelezettségének elismeréséül jutott a kitüntetéshez. Krizsovenszky Lajos Pest megye kulturális turisztikai tevékenységében való színvonalas közreműködéséért, a megyében működő Tourinform irodák működési feltételei biztosításának és a Pest Megyei Önkormányzat, valamint az egyesület közötti együttműködés kialakításának elismeréséül részesült a díjban.


A Gödöllő Régió Turizmusáért díjat ebben az esztendőben posztumusz is odaítélték. Kiss Imre Attila, a Cegléd és Vidéke Unghváry László Borrend nemrégiben elhunyt nagymestere képviseletében Erdész Ferenc szakmai barát vette át az elismerő címet. Az 1997-ben alapított borrend elnökeként ténykedett szakembert a XII. Egyházi- és Világi Borok Versenye, valamint a Kenyér-, a Kultúra- és a Bor ünnepe című rendezvények házigazdájaként, az eseménysorozat előkészítése, megszervezése során végzett kimagasló munkájáért, a kulturális turisztikai program elmúlt évi lebonyolításában történt színvonalas közreműködéséért honorálták.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online