Vissza normál nézetbe Nyomtatás

TÉRFÉL a turai sportcsarnok-építésről, a TIG 24 órás sportnapjáról és a lovas szabadidősportról

2018-05-05 10:23:40

Május 4-én-án huszonkettedszer jelentkezett a TÉRFÉL, a Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek közös magazinműsora a sportról, Gödöllő sportjáról, illetve a gödöllői térség sportjáról. Az adás három témakörre fókuszált, íme:

Lendületet vesz Tura sportélete
Sportcsarnok épül Turán, amitől a város sportéletének jelentős fellendülését várják az illetékesek. Az új lehetőségekről, a fejlesztés részleteiről és a távolabbi tervekről Benke Sándorral, a Turai Torna Club elnökével beszélgettünk.


Éjjel is sportoltak a gödöllői gimnáziumban

Április utolsó napjaiban 24 órás sportnapot rendeztek a Gödöllői Török Ignác Gimnáziumban. Számos sportágban, csaknem 300, jelenlegi és volt diák, tanár, illetve szülő élt a mozgás adta kihívásokkal. Stábunk helyszíni beszámolója.


Mit kínál a szövetség a szabadidős lovasoknak?

Komoly lovashagyományokkal rendelkezik a főváros agglomerációja. Gödöllőn és környékén több lovardában is zajlik a mindennapi lovasélet, aminek csúcspontja lehet a nyári lovasfesztiválon való részvétel. A lelkes amatőröket összefogó szövetség munkájáról és a látványosnak ígérkező esemény részleteiről Vágó Tímea, a Magyar Lovas-szabadidősport Szövetség főtitkára, valamint tanítványa, Szankó Adrienn osztotta meg gondolatait.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online