Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kell ennyi energia?

2018-03-21 11:26:22

Négy sikeres évad után idén immár 5. alkalommal indul el a gödöllői székhelyű GreenDependent Intézet és az E.ON csoport együttműködésével az „E.ON EnergiaKözösségek” elnevezésű program, aminek célja, hogy segítse a családok, háztartások, kisközösségek energiatudatos életmódját, és népszerűsítse, terjessze a karbon-szegény, fenntartható életmódot.

Az idei évben először március végétől egy 9 hétig tartó közösségi média (Facebook) kampányt szerveznek, ahol különböző témák mentén érdekes és tanulságos cikkeket, ötleteket, híreket osztanak meg. Ezek segítenek, hogy minél több energiát spóroljunk meg, valamint lehetőséget adnak a felkészülésre és gyakorlásra az ősszel induló közösségi megmérettetésre.


A kampány során háromhetente kihívásokat, feladatokat tesznek közzé – itt még egyedi háztartások számára –, s ezek megoldását ajándékokkal jutalmazzák. A tavaszi szünetre gondolva, március 26-tól az elektronikus kütyük nélküli szórakozásról osztanak meg posztokat, a következő héten a fürdőszobai melegvíz-használat és a fürdés lesz a téma, majd a konyhai gépekről tesznek közzé hasznos információkat – olvasható a GreenDependent Intézet által szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.
A kezdeményezésről további részletek a képre kattintva olvashatók.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online