Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem szegődött a szerencse a gödöllői focisták mellé

2018-03-03 16:16:17

A vendég pilisiek még nem mondtak le a bajnoki címről, a Gödöllőnek viszont minden pontra szüksége van a veszélyzóna elkerüléséhez. Ez volt a kiindulópontja a tabella második helyén tanyázó rivális és a 11. pozícióján javítani szándékozó hazai gárda – Legéndi György január végi halála miatt gyászszünettel kezdődött – ütközetének.
A télies időjárás nem igazán befolyásolta a játék minőségét, hiszen a Gödöllői Üzleti Park Zrt. illetékesének köszönhetően, a társaság gépei remek munkát végeztek: a műfüvön nyoma sem volt a fehér lepelnek, a pályát azonban méteres magasságú, jeges hófal övezte.

Ami a találkozón történteket illeti, a vendégek kezdtek bátrabban. Az első negyedórában veszélyesebbek voltak kapura, de gólnak nem örülhettek. A félidő második felére a kék mezes hazaiak is lábra kaptak, és ha pontosabbak, akár kétgólos előnyt is szerezhettek volna.
A térfélcserét követően gyakorlatilag nem változott a játék képe. A harciasan küzdő gödöllőiek egyenrangú ellenfelei voltak a tabellán ezüstérmes pozícióban tanyázó pilisieknek, a szerencse azonban rendre elpártolt tőlük. Ráadásul, úgy, hogy a vendégek a 92. percben találtak be, ezáltal nem maradt idő az eredmény korrigálására.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 17. forduló:
Gödöllői SK – Pilisi LK-Legenda Sport 0-1
(0-0)
A Gödöllői SK csapata 14 ponttal, 20-25-ös gólkülönbséggel a tabella 12. helyét foglalja el. Következik: Tápiószecső FC – Gödöllői SK március 10., szombat 14.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online