Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ötjátszmás drámában őrizte meg veretlenségét a gödöllői hatos

2018-02-04 20:01:12

NB I. Liga, alapszakasz, 5. forduló:
Haladás Szombathely – Penta-Gödöllői RC 2-3
(12, -20, 23, -14, -10)

Csoportelsőként érkezett a távoli Szombathelyre a riválisánál – a gödöllői terem két nappal korábbi beázása miatt – egy mérkőzéssel kevesebbet játszott gödöllői különítmény, amelyre komoly kihívás várt a Vas megyei székhely tavaly késő ősszel átadott modern sportkomplexumában.

Hiába vett villámrajtot, és nyerte az első három pontot Grózer György együttese a nyitó játszmában, a folytatásra alaposan elillant a lendület. Olyannyira, hogy a főként nyitásfogadásban sebezhető gödöllőiek mindössze 12 pontig jutottak a náluk sokkal harciasabb és kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtó házigazdák ellen.
A vendégek a második szettre már sokkal jobban odafigyeltek. Stabilizálták alapjátékukat, amivel olyan mértékű pontelőnyt halmoztak fel, hogy aránylag simán egyenlítettek.

A harmadik felvonástól – mondhatni – új meccs kezdődött. Ez a kiélezett szituációk számának megnövekedésében is érződött. Az adok-kapokból a játékrész végén jobban összpontosító hazai gárda jött ki jobban, ezáltal ismét vezetéshez jutott. Mindez azt is jelentette, hogy a gödöllői hatos a mérkőzésben maradásért lépett pályára a negyedik játszmában. Dicséretes hozzáállásuk miatt a tét nagyságával sikerült megbirkózniuk a vizitálóknak, vagyis: következhetett a mindent eldöntő ötödik szett!
A rövidsége miatt is drámai menetet álomszerűen kezdte a szerváiból jól építkező gödöllői formáció, amely hatpontos előnnyel (8-2) cserélhetett térfelet, hogy a folytatásban – egy kisebb rövidzárlatot leszámítva – bebiztosítsa végső sikerét... ...és megőrizze veretlenségét az NB I. Liga alapszakaszában.

Négy mérkőzés alapján a Penta-GRC együttese 11 ponttal, 12-3-as szett- és 348-286-os pontaránnyal a 2. helyen áll az NB I. Liga csoportjának tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online