Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Háromszettes gödöllői siker a Pest megyei röplabda derbin

2018-01-27 18:26:31

NB I. Liga, alapszakasz, 3. forduló:
Budaörsi DSE – Penta-Gödöllői RC 0-3
(-20, -14, -24)

A gödöllői csapat két győztes meccs után érkezett a budaörsi ütközetre, míg a hazai társulat eddig nem nyert az NB I. Liga alapszakaszában. Mivel a végelszámolásnál mindkét együttes számára fontosak lesznek a mostani találkozó végkimeneteléért járó pontok, küzdelmes összecsapásra lehetett számítani.

Az első játszma mindjárt igazolta az előzetes várakozást, miután a hektikus, váltott vezetéssel lezajlott csata csak a végjátékban dőlt el, a főként nyitásban hatékonyabb gödöllői hatos javára. A sikeres kezdés a folytatásban jó hatással volt Grózer György tanítványaira, akik – a játék minden elemében ellenfelük fölé nőve – megduplázták szettelőnyüket.
A kezdeti két felvonásban látottak alapján, gödöllői szemszögből nézve, meglepetésként hatott, hogy a harmadik játékrész közepén megcsillant a budaörsiek szépítési reménye, ám a túlórába torkollott játszma – ezáltal a mérkőzés is – a harciasabb vizitálóké lett

A Penta-GRC együttese 9 ponttal, 9-1-es szett- és 248-192-es pontaránnyal az 1. helyen áll az NB I. Liga csoportjának tabelláján. Következik: Penta-Gödöllői RC – MTK Budapest február 2., péntek 19 óra, Török Ignác Gimnázium tornacsarnoka.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online