Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Személyi változás lesz a gödöllői könyvtár élén

2017-12-27 11:20:32

Fülöp Attilánét, a Gödöllői Könyvtár és Információs Központ igazgatónőjét szinte napra pontosan három éve nevezték ki az intézmény élére. Vezetői megbízatása eredetileg 2019. december 31-ig szólt.
Az élet azonban közbeszólt: az igazgató asszony – családi okokra hivatkozva – írásban kérte határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszonyának 2018. augusztus 31. napjával történő megszüntetését. Fülöp Attiláné már két esztendeje 40 év közalkalmazotti jogviszonnyal rendelkezett, és most jogosulttá vált az öregségi nyugdíj igénybevételére is. A vonatkozó törvényi rendelkezések alapján nyolc hónap felmentési idő illeti meg, ami 2018. január 1. napjától számolható.

Méltányolva a könyvtár igazgató asszonyának kérését, valamint a városi közművelődés érdekében végzett önzetlen és szolgálatkész szakmai életútját, a gödöllői képviselőtestületet tagjai december 14-én visszavonták Fülöp Attiláné vezetői megbízását és megszüntették határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszonyát.

A munkavégzés alóli felmentés időtartama alatt a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ Szervezeti és Működési Szabályzatában meghatározott helyettesítési rend szerint biztosítják az intézmény szakszerű irányítását. Ennek értelmében átmenetileg a Gödöllő Kultúrájáért díjjal 2014-ben kitüntetett Liskáné Fóthy Zsuzsanna veszi át az igazgatói feladatkört.
Az intézményvezetői pályázat kiírására 2018. április 30-ig van lehetőség, hogy a beérkező jelentkezések elbírálását követően az új, jövő szeptembertől munkába álló igazgatót kinevezhesse a várost vezető testület.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online