Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Folytassa, Mirza!

2014-12-11 10:12:29

Miután beszámolt az általa vezetett Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ elmúlt öt évben végzett munkájáról, a helyi képviselőtestület tagjai ismét bizalmat szavaztak Fülöp Attilánénak, hogy a jövőben is vezesse a Dózsa György úti közművelődési intézményt.

Beszámolójának összegzésében a sokak által Mirzaként szólított igazgatónő a könyvtár működésének legfontosabb alapelveként a vevőközpontúságot jelölte meg, aminek lényege az olyan minőségű szolgáltatások nyújtása, amiket az olvasók, a partnerek és az intézményt fenntartó önkormányzat joggal vár el a könyvtártól. Emellett fontos a folyamatos építkezésen alapuló rendszerszemlélet is, amiben a könyvtári tevékenységek és folyamatok jól leírhatók, rendszerbe kapcsolhatók, és ennek megfelelően szabályozhatók is. Az igazgatónő nagy eredménynek tartja, hogy sikeresen teljesült a könyvtár minősítési folyamata, amit alátámasztanak azok a visszajelzések is, hogy az emberek használják a könyvtárat, aktívan részt vesznek a gyűjtemény és a szolgáltatások alakításában, illetőleg elmondják véleményüket.

Fülöp Attiláné egyetlen pályázóként kandidált a gödöllői könyvtár igazgatói álláshelyére, amit a képviselőtestület tagjainak egyöntetű döntése alapján elnyert. Mindez azt jelenti, hogy 2019. december 31-ig ő vezetheti az intézmény munkáját. Garantált illetményét havi, bruttó 208.915 forintban állapították meg, ami a különféle pótlékokkal együtt 298.300 forintra rúg havonta.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online