Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Le kell zárni a gödöllői Hajós iskola főépületének emeletét

2017-12-22 10:52:23

A gyermekek biztonsága érdekében január elejétől le kell zárni a gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskola főépületének emeleti szintjét, miután statikai felmérő és helyreállító munkálatok kezdődnek.

A vészhelyzet elhárítása miatt halaszthatatlanná vált intézkedés négy, alsó tagozatos osztály (3. a, valamint 4. a, b és c) tanítóit és tanulóit érinti, akik oktatását január 8-tól a tanév végéig a Szent István Egyetem épületében szervezik meg. A szóban forgó osztályokba járó nebulók szüleit levélben tájékozatta Zmák Júlia intézményvezető és Eich László, a KLIK Dunakeszi Tankerületi Központ igazgatója.

A kényszer szülte megoldás kellemetlenségekkel járhat, ám a kritikussá vált helyzetben nem volt mit tenni. Különös megvilágításba helyezheti a – feltehetőleg ezzel le nem záruló – történetet az a cseppet sem mellékes körülmény, hogy az iskola főépületével kapcsolatban felmerült statikai problémák már hosszú évekkel ezelőtt, vagyis, a tanoda önkormányzati fenntartása alatt jelentkeztek. A KLIK kötelékébe idén januárban került az alvégi oktatási intézménynek helyet adó ingatlan.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online