Vissza normál nézetbe Nyomtatás

TÉRFÉL a gödöllői önkormányzat sporttámogatási rendszeréről és a Margita 344,2 Turisztikai és Sportegyesületről

2017-11-11 09:19:38

November 10-én tizenegyedik alkalommal került képernyőre a TÉRFÉL, a Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek közös magazinműsora a sportról, Gödöllő sportjáról, illetve a gödöllői térség sportjáról.

Adásunk első részében Pecze Dánielt, a gödöllői önkormányzat lokálpatrióta klubos képviselőjét, volt alpolgármestert kérdeztük a településvezetés sporttámogatási rendszeréről. A szakterületet korábban felügyelő városatya a diskurzus során – mások mellett – elmondta, a működési támogatás elosztási elveit meghatározó gödöllői sportkoncepciót meghaladta az idő, így megérett egy újabb felülvizsgálatra, és az is szóba került, hogy az önkormányzati dotáció kedvezményezettjei főként a szabadidős szervezetek lehetnek a jövőben. Pecze Dániel azzal is egyetértett, hogy egy sportcsarnokra valóban nagy szükség lenne a városban.


A műsor második felében a gödöllői Margita 344,2 Turisztikai és Sportegyesület képviselői mutatták be azt az egészségmegőrző és ismeretterjesztéssel is foglalkozó közösségi teret, amit a tömegsport szervezet jelent a tagok és a rendezvényeiken résztvevők számára. A beszélgetés során – többek között – kiderült, kellemes gondokat kell orvosolniuk, hiszen a Margita Kupa részét képező teljesítménytúrák, valamint a hat esztendővel ezelőtt meghonosított városismereti túra rendkívüli számban vonzzák a helyi és környékbeli családokat. Megtudtuk azt is, hogy a „fiúk lusták…”



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online