Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Süket fülek…

2017-10-04 08:43:33

A gödöllői székhelyű Szót Kérünk a Közjóért Egyesület még 2016-ban, a Városháza bontását megelőzően, a lebontás indokoltságára vonatkozó 10 kérdésből álló levelet juttatott el a polgármesterhez, majd 2017-ben két alkalommal közérdekű adatkéréssel fordult a település jegyzőjéhez. Sajnos, tértivevényes leveleinkre a mai napig nem kaptunk választ sem a polgármestertől, sem pedig a jegyzőasszonytól. Kérdéseinket több alkalommal ismételten eljuttattuk az illetékesekhez, azokat különböző fórumokon nyilvánosságra hoztuk.
Annak ellenére, hogy civil szervezetünk kezdeményezését rendre lesöprik az asztalról, felvetéseink nem veszítik el aktualitásukat, azokra a továbbiakban is szeretnénk választ kapni. Egyesületünk – a törvényes utat betartva – mindent elkövet annak érdekében, hogy az 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak megfelelően a közérdekű adatokat részünkre kiadják, és azokat a nagy nyilvánosság számára elérhetővé tegyük.  Nem adjuk fel! Vörös István elnök, Szót Kérünk a Közjóért Egyesület

(Adalékként szolgálhat, hogy a polgármester rendszeresen az előterjesztésekre hivatkozik, amiben szerinte benne vannak a válaszok. A jegyzőasszony pedig a hivatali apparátus leterheltségével indokolta az adatok kiadásának elhúzódását – a szerk.)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online