Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Antifocival nyert a Biatorbágy Gödöllőn

2017-09-16 18:47:47

Az eddig lejátszott öt mérkőzés során csupán egyszer volt sikeres a gödöllői formáció, amelynek kellett a három pont, mint egy falat kenyér, hogy ne szakadjon le az élmezőnytől. A kékben játszó hazaiak óhaja nem vált valóra, pedig – bármilyen furcsa – rászolgáltak volna az egy pontra.

Bő negyedóra elteltével megingott a gödöllői védelem, amit az akkor még támadófocit preferáló biatorbágyiak kihasználtak. A vendégek vezetése nagyobb elszántságra ösztönözte Szász Ferenc együttesének tagjait, ám figyelniük kellett, nehogy a vizitálók kontrái célba érjenek. Erre kétszer volt lehetősége az első félidőben a Viaduktnak, mindkét esetben a bal szélen vezetett akció jelentett veszélyt a gödöllői kapura. Mindeközben a házigazdák tíz másodperccel az első negyvenöt perc lefújása előtt alakították ki legnagyobb helyzetüket.


A térfélcserét követően jelentősen megváltozott a – páros csatározásokban igencsak gazdag – játék képe. A gödöllői tizenegy az utolsó félórában gyakorlatilag egykapuzott, sajnos, nulla hatékonysággal. A vendégek romboltak, időnként pedig „kórházat” rendeztek be a játéktéren, hogy – inkább vélt, mintsem valós – fájdalmaikkal húzzák az időt. Ilyen a foci, nekik lett igazuk. Olyannyira, hogy a 95. percben még „találtak” egy újabb gólt. Ráadásul, Hevesi Milánnak piros lapot mutatott fel a tizenhatoson belüli szabálytalanságokat többször is sajátos felfogásban megítélő játékvezető.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 6. forduló:
Gödöllői SK – Viadukt SE-Biatorbágy 0-2
(0-1)
A Gödöllői SK csapata 4 ponttal, 7-10-es gólkülönbséggel a tabella 12. helyét foglalja el. Következik: Maglódi TC – Gödöllői SK szeptember 23., szombat 16 óra.



További, gödöllői érdekeltségű mérkőzések:


Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport 5. forduló:
Piliscsaba SE – Gödöllői Egyetemi AC 4-3
(1-0)
Gödöllői góllövő: Kővári Patrik (3).
Három mérkőzés alapján a Gödöllői EAC együttese 6 ponttal, 10-7-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának
7. helyezettje.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Észak-keleti csoport, 4. forduló:
Mogyoród KSK – Gödöllői SK II.-Szada 3-1
(0-0)
Gödöllői gól: Szemjaninyov Sándor.
A Gödöllői SK II. csapata 3 ponttal, 5-6-os gólkülönbséggel 9. a csoport táblázatán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online