Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Indulnak a szarvasbőgés-túrák a valkói erdészetben

2017-09-02 10:05:26

Sok minden más mellett a szeptember arról is nevezetes, hogy ekkor kezdődik a gímszarvas nászidőszaka is, amit szarvasbőgésnek hívunk. A Pilisi Parkerdő Zrt. által szervezett túrákon ebbe a természetes hangversenybe idén is belehallgathatnak az érdeklődők.

A szarvasbőgés-túrák egy-egy alkalommal korlátozott létszámú jelentkezőt fogadnak, és a túra napja előtti nap 10 óráig kifizetett részvételi díj ellenében vehetők igénybe. A gödöllőiek számára a leginkább elérhetők a valkói erdészet által szervezett túrák, amikre a szarvasbőgés iránt érdeklődők a kiss.bence@pprt.hu e-mail címen tudnak jelentkezni.
A túra időpontjai szeptember 8. (péntek), 15. (péntek) 16. (szombat), 28. (csütörtök) Találkozó 16.30 órakor a Valkói Erdészet Szép Juharfa bejáró útjánál. A túra várható időtartama 3 óra, részvételi díj 4 ezer forint/fő. Egy szakvezetésen egyszerre legfeljebb 45 fő vehet részt.  Szükséges felszerelés: időjárásnak megfelelő öltözet, zseblámpa vagy fejlámpa.

Az állatok nyugalma és a természetszeretők biztonsága érdekében a Pilisi Parkerdő Zrt. arra kér minden érdeklődőt, hogy a vezetett túrákon, és ne saját egyéni éjszakai kirándulásaikon ismerkedjenek meg a szarvasok nászával – tájékoztatta hírportálunkat Lomniczi Gergely, a Pilisi Parkerdő Zrt. szóvivője.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online