Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kettős emberelőnyben virított a gödöllői tizenegy

2017-08-26 18:54:23

Egyik csapatnak sem volt pontja a találkozó előtt, ami felvetette a kérdést: melyik gárda mozdul el a holtpontról? Esetleg döntetlennel zárul a derbi? Az első játékrészben gyakorlatilag öt olyan perc volt, amire azt lehet mondani, hogy megmutatkozott valami a sportág szépségéből. Az ivószünet után rögtön a vendégek jutottak előnyhöz, ám a következő támadásból – Tóth-Ilkó Áron révén – a gödöllőiek egyenlítettek.

A második félidő valamivel mozgalmasabban indult, és némi hazai fölénnyel. Az is érződött, hogy fizikailag Szász Ferenc csapata van jobb állapotban. Ennek meg is lett az eredménye az 59. percben, amikor Koziorowski Richárd jókor volt jó helyen, és megszerezte a vezetést a fehérben játszó házigazdáknak (képen). Ezt követően saját magukat sújtó, súlyos hibákat vétettek a vizitálók: a 63. percben Tell Tamás begyűjtötte második sárgáját, amiért a kiállítás sorsára jutott, majd bő öt perccel később a gödöllői gyökerekkel rendelkező Bátori Balázs szándékos, sérülésveszélyes szabálytalanságért kapott piros lapot.
A kettős emberhátrányt már nem tudta „megemészteni” a szecsői társulat, így Koziorowski Richárd 87. percben elért találata, majd Fellegi Nándor 91. percben szerzett fejesgólja végérvényesen megpecsételte a látogatók sorsát.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 3. forduló:
Gödöllői SK – Tápiószecső FC 4-1
(1-1)
Gödöllői gólszerzők: Koziorowski Richárd (2), Tóth-Ilkó Áron, Fellegi Nándor.
A Gödöllői SK csapata 3 ponttal, 6-6-os gólkülönbséggel a tabella 9. helyét foglalja el. Következik: Szentendre VSE – Gödöllői SK szeptember 2., szombat 16.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online