Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői strandkirálynők és udvarhölgyek

2017-08-13 14:35:38

Hét női és három férfi páros lépett homokra a Gödöllői RC színeiben az országos strandröplabda bajnokság budakalászi Lupa-tónál – igencsak szeles időjárási körülmények között – megrendezett döntőjében. Az augusztus 12-én és 13-án lezajlott viadalon az utóbbi évek háromszoros bajnoka és címvédő Lakatos Enikő és Lutter Eszter, a Szabó Dorottya és Tóth Eszter, a Nagy Kitti és Nagy Szabina, a Dénesi Brigitta és Győri Panni, a Szűcs Kinga és Hackl Szilvia, a Kiss Regina és Kiss Viktória, valamint a Háfra Orsolya és Háfra Dominika alkotta kettősök képviselték városunkat.
A férfiaknál a Jánossy Bálint és Vocskó Máté, a Soós Izsák és  Kiss Nicholas, illetve a Marton Tamás és Szalai Tamás összetételű duók indultak a GRC – Karádi Zoltán által menedzselt szakosztályának – égisze alatt.

Ahogy arra számítani lehetett a gödöllőiek közül a nagyobb kunsztot a lányok hajtották végre: a Lakatos, Lutter és a Szabó, Tóth páros egyenes ágon jutottak el az elődöntőig. Kisvártatva pedig további két GRC-egység csatlakozott hozzájuk a vigaszágról, a Háfra-, illetőleg a Kiss-testvérek személyében.
Az elődöntőben Lakatosék 2-0-ra nyertek a Háfra-lányok ellen, miközben a másik ágon Szabóék 2-1-re múlták felül a Kiss-nővéreket. A bronzderbi a Kiss-testvérek 2-0 arányú sikerével zárult. A döntő első játszmájának túlnyomó részében kifejezetten jól tartották magukat a címvédő ellen Szabó Dorkáék, ám 17-17 után már csak a Gubik János szakmai irányításával készülő Lutterék gyártottak pontot. A folytatásban jobban kiérződött a különbség a két páros között: a sorrendben negyedik bajnoki címére hajtó Lakatos, Lutter kettős (képen) csupán 14 pontot engedélyezett riválisának, és véghezvitte a sporttörténelmi tettet.


Férfi vonalon vigaszágról került a legjobb négy közé a gödöllői Jánossy Bálint, Vocskó Máté páros, amely az elődöntőben 2-0 arányban alulmaradt a Bagics Balázs, Nacsa Gábor kettőssel szemben. A harmadik helyért lejátszott ütközeten vigasztalódtak a fiúk, és 2-0 arányban felülmúlták a Benkő Balázs, Oláh Botond alkotta egységet.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online